Klantengeluk

Bij Mountain Lab willen we zeker zijn dat je de juiste ski's krijgt. Als je online bestelt, is het belangrijk dat je bestelling 100% voldoet aan jouw verwachtingen. Daarom proberen we de beschrijvingen van de producten zo realistisch mogelijk te maken en de foto's zo gedetailleerd mogelijk weer te geven. Moest toch nog blijken dat de geleverde ski's niet overeenkomen met jouw verwachtingen, nemen we de ski's zonder vragen terug. Jij verwittigt ons per mail binnen de 14 dagen dat je de ski's wil terugsturen en wij zorgen ervoor dat je jouw aankoopbedrag teruggestort krijgt nadat wij de ski's ontvangen hebben. Omdat wij zo overtuigd zijn van onze ski's, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Stikstokken komen niet in aanmerking voor deze retour. 

Het retourproces verloopt als volgt:

  • Jij verwittigt ons binnen de 14 dagen dat je de bestelde ski's wil terugsturen
  • Wij laten de ski' bij jou ophalen door GLS (geen keuze van tijdsslot mogelijk) / Of je verzend zelf via jouw keuze van transporteur (na afstemming met ons)
  • Jij bezorgt jouw pakket bij de dichtstbijzijnde GLS parcel shop
  • Na ontvangst van de ski's storten wij jouw aankoopbedrag (min verzendkosten) volledig terug 

Skischoenen kunnen tevens teruggestuurd worden, maar hiervoor vragen we een bijdrage in de retourkosten (€7-€15 afhankelijk van het land). 

Ski's op maat (ski's die uitgerust worden met andere bindingen dan de standaard bindingen) of waarbij stijgvellen op maat worden geleverd, kunnen niet teruggestuurd worden.