Over Mountain Lab

Bij Mountain Lab kan je terecht voor kwalitatief materiaal aan de juiste prijs. Als enige in België specialiseren we ons in de verkoop van recent tweedehands skimateriaal. Wij kijken al het skimateriaal persoonlijk na en geven het voor verkoop steeds de juiste zorg (waxbeurt en slijpen). Naast een uitgebreid gamma pisteski's van verschillende merken zoals Atomic, Rossignol, Dynastar, Elan en Salomon bieden wij tevens toerski's en freeride ski's aan (Salomon, Dynafit, Atomic, Rossignol). Voor tourskiërs op zoek naar stijgvellen (skins) zijn wij de enige verdeler van Contour stijgvellen in België alsook 1 van de twee verdelers van ATK bindingen.

Bij twijfel of vragen over het juiste materiaal, kan je steeds bij ons terecht voor persoonlijk advies. Dit kan per mail, telefoon of in onze eigen winkel in Leuven (enkel op afspraak). 

Naast het aanbod van materiaal, verzorgen wij ook het onderhoud van ski's en snowboards. Het onderhoud wordt manueel gedaan (hotwax en slijpen) en zorgt ervoor dat je zonder zorgen op skireis kan vertrekken. Voor afspraken mbt onderhoud, kan je best even bellen (0485 95 41 23) of mailen (info@mountainlab.be). Ook voor skiherstellingen kan je bij ons terecht in het atelier.

Mountainlab is opgericht door mijzelf (Wim Houben) in mei 2019. Ik ben een gepassioneerd skiër en ex-skimonitor met meer dan 30 jaar ski ervaring en deel graag deze passie. Daarnaast interesseer ik mij enorm voor skimateriaal en probeer ik de nieuwe ontwikkelingen zo goed mogelijk op te volgen.